+36 30 955 7111 info@malerauto.hu

Szolgáltatásaink

Teljes körű biztosítási ügyintézés

Levesszük a biztosítási ügyintézés terhét a válláról, hiszen a kárfelvételtől számítva ezen procedúra ügyes-bajos dolgait mi intézzük Ön helyett.

Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

A fényezés nélküli jégkár és horpadásjavításnak köszönhetően nincs szükség a karosszéria megbontására és a sérült elemek cseréjére vagy fényezésére, tehát így Ön pénzt spórolhat.

Megbontás nélküli egyengetés

Ennek a módszernek köszönhetően elkerülhető, hogy a megbontott illesztések korrodálódjanak.

Polírozás, hologram mentesítés

Gallyak, vagy éppen a gépi autómosó által okozott apróbb karcolások hatékony eltüntetése, vagy a korábbi polírozás okozta hologram hatás megszüntetése.

Karc és horzsolás eltávolítás

Felszíni horzsolások és mély karcok esetén (amennyiben nem mélyebb a felső lakkrétegnél) 100%-os végeredménnyel javítjuk a sérült elemeket.

Teljes fényezés

Ha szeretné autója színét lecserélni, vagy a karosszéria olyan mértékű sérülést szenvedett, hogy a régi szín helyreállításában csak a tejes fényezés segíthet, akkor Önnek ezen szolgáltatásunkra van szüksége.

Fényszóró polírozás

A plexi fényszórók 6-8 év alatt könnyen megfakulhatnak, megmattulhatnak, de a polírozásnak köszönhetően azok újból olyanok lehetnek, mint új korukban.

Javító fényezés

Ha az autónak csak bizonyos részei sérültek, akkor a javító fényezés lehetővé teszi csak a szükséges elemek helyreállítását.

Spot fényezés

Ha a karosszérián keletkezett sérülés elhelyezkedése, színe és mérete lehetővé teszi, akkor a spot, vagyis a foltban történő fényezés lehet a leghatékonyabb megoldás.

Küldjön nekünk üzenetet!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

Elérhetőségek

5600 Békéscsaba, Munkás u. 2/1.

GPS: 46.679458, 21.082778 Békéscsaba

info@malerauto.hu

+36 66/325-164

+36 30/9557-111

Nyitvatartás: H-P: 08:00-12:00; 13:00-16:00